بهترین روش درست کردن دمنوش گل گاو زبان

گل گاوزبان یکی از گیاهانی می باشد که خواص بسیاری برای بدن دارد. یکی از خواص گل گاوزبان آرام بخش بودن و کم کردن استرس می باشد. با دستور زیر یک دمنوش گل گاوزبان خوش طعم و خوش رنگ برای عصرهای پاییزی درست کنید.

مواد اولیه برای دم کردن گل گاوزبان :

گل گاوزبان : ۱/۳ پیمانه

لیمو امانی : کوچک دو عدد

نبات : ۱/۴پیمانه

آب جوش : به میزان لازم

بهترین روش درست کردن دمنوش گل گاو زبان

طرز تهیه دمنوش گل گاوزبان :

برای درست کردن این دمنوش پرطرفدار و پر خاصیت داخل قوری که گنجایش سه پیمانه آب جوش را داشته باشد، گل گاوزبان و نبات را ریخته، سپس لیمو امانی‌ها را شسته و با چنگال روی پوست آن چند سوراخ ایجاد می‌کنیم.

لیموها را به محتویات قوری اضافه کرده و قوری را از آب جوش پر می‌‌نماییم.

سپس روی بخار کتری یا سماور قرار داده و دم نوش را به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه دم می‌کنیم.

قبل از این‌که دم نوش را در فنجان یا لیوان بریزیم یک بار مواد داخل قوری را هم می‌زنیم یا این‌که یک پیمانه از دم نوش را در لیوان ریخته، سپس آن را دوباره به قوری برگردانیم، تا محتویات قوری یک‌دست شود.

این دم نوش مسکنی است برای کسانی که خسته هستند یا دچار استرس می‌شوند.

تهیه و گردآوری : گروه گیاهان دارویی پرداد / منبع : آشپزی ما

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه