طرز تهیه آبگوشت مغز دار (آبگوشت سنتی تهران)

طرز تهیه آبگوشت مغز دار (آبگوشت سنتی تهران)
طرز تهیه آبگوشت،آبگوشت مغز دار

مواد لازم برای 4 نفر

300 گرم گوشت آبگوشتی

 4 /1   پیمانه   لوبیا سفید   
 

2 /1  پیمانه (  گردو ، مغز بادام ، مغز پسته  و مغز فندق) 
 

 4  عدد قیسی

 6 عدد آلو خورشی  
 

 1   عدد سیب درختی  متوسط

 1 عدد پیاز

 3 ق  س زعفران  آب شده

 به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

1. ابتدا گوشت را شسته در سبد بگذارید تا آب آن کشیده شود. پیاز را بشویید، پوست آن را جدا کنید و به چهار تکه برش بزنید.

2. در قابلمه ای مناسب 4 لیوان آب،گوشت و پیاز را بریزید تا  پخته شوند.

3. لوبیا سفید را از قبل در ظرفی به مدت نصف روز  بریزید تا خیس بخورد. سپس لوبیا را آبکش کنید. وقتی گوشت نیم پز شد لوبیا را اضافه کنید تا کاملا پخته شود.

4. مغز گردو، بادام، پسته و فندق را در آب بگذارید تا بتوانید پوست آنها را به راحتی جدا کنید.

5.  سپس چهار مغز را بیفزایید و حدود نیم ساعت بگذارید با حرارت زیاد تا مواد کاملا بجوشد به میزان لازم نمک و فلفل هم اضافه کنید .

6. سیب درختی را بشویید و خرد کنید. قیسی، آلو خورشی و سیب را اضافه و حرارت را کم کنید تا کاملا مواد پخته شود و غذا جا بیفتد .

7.  حرارت را خاموش کنید و زعفران دم کرده را هم اضافه کنید و هم بزنید.

فوت و فن

اگر می خواهید عطر و رنگ زعفران بیشتر به خورد غذا برود، چند دقیقه قبل از اینکه حرارت اجاق گاز را خاموش کنید، زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.

منبع :آشپزی خانواده سبز
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه