طرز تهیه خورش گوشت و گوجه

طرز تهیه خورش گوشت و گوجه
طرز تهیه خورش،خورش گوشت و گوجه

آشپزی و تغذیه،طرز تهیه خورش گوشت و گوجه، گوشت گوسفند مواد اولیه و همیشگی غذای مردم ترکمن صحراست که با آن غذاهای خوشمزه‌ای درست می‌کنند. از پلوهای مخلوط اجاقی گرفته تا خورش‌های مختلف. این خورش هم یکی از آنهاست. خورشی ساده و سنتی که در بیشتر مهمانی‌های مردم این شهر سرو می‌شود.

  مواد لازم برای 4 نفر

     400 گرم گوشت بره

    5 عدد گوجه‌فرنگی

    2 عدد فلفل سبز

    1  عدد پیاز

    3 حبه سیر

    1  پیمانه جعفری خرد شده

    به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه

طرز تهیه:

1. در یک کاسه مناسب گوشت بره را با پیاز و سیر رنده شده مخلوط کنید و کنار بگذارید.24 ساعت باید در یخچال بماند.

2.  گوجه‌فرنگی‌ها و فلفل سبز را نگینی خرد کنید و در قابلمه‌ای روی حرارت کم بگذارید.

3.  حالا گوشت را که از روز قبل در پیاز و سیر خوابانده‌اید به گوجه‌ها اضافه کنید.

4.  یک لیوان آب جوش   کنید و بگذارید گوشت روی حرارت ملایم بپزد.

5.  بعد از 2 ساعت که گوشت کاملاً پخت، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.

6.  در پنج دقیقه آخر پخت خورش، جعفری خرد شده را هم اضافه کنید.

فوت‌وفن

این خورش بدون رب گوجه فرنگی طبخ می شود ولی اگر می خواهید رنگ خورش تان قرمزتر شود از یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید.

منبع :
مجله آشپزی مثبت
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه