طرز تهیه دلمه کدو حلوایی , طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,دلمه كدوحلوایی,دلمه كدو,كدو تنبل,كدو,دلمه , دلمه کدو حلوایی , انواع دلمه , آموزش آشپزی,غذای ایرانی,سایت آشپزی

کدو حلوایی , طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,دلمه كدوحلوایی,دلمه كدو,كدو تنبل,كدو,دلمه

طرز تهیه دلمه کدو حلوایی

آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت

مواد اولیه :

برای 6 نفر
کدو حلوایی                          1عدد2تا 2ونیم کیلو
گوشت                               نیم کیلو (چرخکرده)
برنج                                                   1پیمانه
لپه                                             نصف پیمانه
آلو                               1پیمانه (بدون هسته)
زرشک                                        نصف پیمانه
سبزی          250گرم (شامل تره،جعفری و نعنا)
پیاز                                                   2عدد
رب گوجه فرنگی                3قاشق سوپخوری
آبلیمو                                     1سوم فنجان
روغن                                      به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا پیازها را شسته و خشک کنید و بعد با رنده ریز رنده کرده در روغن داغ سرخ کنید. گوشت را اضافه کرده و خوب تفت دهید تا تغییر رنگ دهد سپس رب گوجه فرنگی را داخل گوشت ریخته و قتف دهید تا یکدست شوند.لپه را شسته و با مقدار کمی روغن تفت دهید و با مقداری آب و نمک خوب بپزید،برنج را نیز با مقداری آب و نمک به مرحله آبکشی برسانید.سپس لپه را با آلو، زرشک شسته شده، برنج نیم پز، آب لیمو، نمک، فلفل و سبزی خرد شده به گوشت اضافه کنید. سر کدو را بریده داخل آن را با قاشق خوب پاک کنید. تخمه و ریشه های آن را گرفته و با مواد آماده شده داخل کدو را پر کنید. سر کدو را با چوب خلال روی بدنه محکم کنید و کدو را در سینی یا تابه مناسبی قرار داده کمی کره روی آن بمالید و در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهایت یا با حرارت متوسط فر به مدت 1 تا 5/1 ساعت بپزید.پس از اطمینان از پختن دلمه آن را داخل ظرف دلخواهتان قرار دهید.

نکات:

1)بهتر است مقداری آب نیز داخل فر قرار دهید تا کدو شما بهتر بپزد.

2)برای تزیین این غذا از ماست چکیده استفاده کنید.

3)حتما لپه را از شب قبل خیس کنید و آب آن را 3مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را 2بار بجوشانید و آبش را خالی کرده و بعد بپزید.

4)در صورت تمایل در ظرفی جداگانه کمی پیاز داغ کنید و مقداری رب و آبلیمو و شکر اضافه کرده و به عنوان سس با غذا مصرف کنید.

منبع : سوران
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه